ruuds poster collectie

Afscheidskado voor Ruud. Jarenlang verzorgde hij de poster verdeling bij J.C.Decaux van uit almere. In mijn voortdurende zoektocht naar restantposters ben ik deze vestiging in almere op t spoor gekomen en jaren verzorgde ruud en zijn collega’s dat er een verse partij oud papier voor me gereserveerd was.

Bij het bereiken van zijn pensioen en vertrek uit de papierwereld mocht ik een deel van zijn afscheidskado samenstellen. Een breed overzicht van het vandermeulen assortiment . Met oa A4 mappen om thuis de zaken eens opnieuw te rangschikken . Daar zou hij nu vast de tijd voor hebben. Pondjes papier voor het maken van nuttige aantekingen en om dingen niet te vergeten. We worden allemaal een beetje ouder. En , bij t beeindigen van een loopbaan heel nuttig ,een paar grote paperbags om riant en zonder al te veel na te denken dingen in weg te gooien. Bewaren, noteren en loslaten.

Wat komt er nog meer aan bod in deze poster collectie ?

Uit delen. Een serie pondjes papier kregen allen het ruuds poster collectie label. Inclusief een geschenkverpakking.Reacties zijn gesloten.