Atelier Schulpweg presenteert…logies

De afgelopen tijd is er hard gewerkt in de ateliers aan de schulpweg aan een nieuw product ; Gastvrijheid ! Inmiddels zijn twee werkruimtes van jos en lia op de benedenetage van hun dijkhuis verbouwd tot zelfstandig gastverblijven. De verhuur via Airbnb heeft al vele gasten en lovende recensies opgeleverd en niet onbelangrijk, een steeds belangrijker deel van de inkomsten.

On the country in the city .
onderaandedijk hebben we de kamer onderaan de dijk genoemd. Voormalig atelier van Jos is voorzien van douche, wasbakje, koffiecorner,tafeltje en twee persoonsbed.bij mooi weer lekker de deur open.
Lia’s voormalige atelier biedt nu plaats aan twee bedden, een douche ruimte, n knus tafeltje bij t raam. Heel handig is de aangrenzendeprive keuken.
maar hoe leg je uit hoe deze ruimte in elkaar zit ? Oja, waar foto’s te kort schieten brengt een tekening uitkomst. Ben ik er eens voor gaan zitten met pen en papier en daarna lekker kleuren met fotoshop.
schulpweg 147 in alle glorie
Lijkt het je leuk om eens te komen logeren
Bel voor de beschikbare datums met jos 06 33842503 of stuur een mailtje.
josvandermeulen@planet.nl
prijzen vanaf € 50.-
Klik hieronder voor de Airbnb pagina van Onderaandedijk

https://www.airbnb.nl/rooms/18558518?c=.pi80.pkbWVzc2FnaW5nL25ld19tZXNzYWdl&euid=10fe4d65-0cd7-b046-2628-3ec507fbd838&source_impression_id=p3_1565187205_VEk5bBBiSTS%2BIJsK&guests=1&adults=12 reacties op “Atelier Schulpweg presenteert…logies”

 1. Ineke van Rotterdam schreef:

  Ha Jos,
  Gisteren bezocht ik het Textielmuseum. Daar heb ik een pondje papier gekocht. Zit ik nu de wikkel te lezen en ontdek ik, dat het uit ‘me eige Rotjeknor’ komt.

  Op de Schulpweg nog wel. Hartstikke leuk! Ik kom wel eens een keertje langsfietsen.
  Leuk filmpje ook.

  Hartelijke groet,
  Ineke