Heineken Bierbakje

De week van de duurzaamheid word ook gevierd bij Heineken. Op het hoofdkantoor in zoeterwoude leverden we maar liefst 800 mini paperbags gemaakt van restant heineken affiches. Onder het personeel en relaties vonden de mini buro bierbakjes hun weg.

Herge, kuifje paperbag

Per post ontving ik een dierbare oude kuifje poster met de vraag er een paperbag van te maken. zogezegd zogedaan.
Met een paar extra vellen watervaste bluebackposters krijgt de poster zijn stevigheid en kan weer een paar jaartjes mee. En dat voor de prijs van een normale paperbag.
Graag helpen we uw oude dierbare affiches ook aan een tweede bestaan als paperbag. De eerste stap heeft u al genomen. Het loslaten van de affiches. Nu wordt het lastiger. De poster moet worden gevouwen [ auw] tot hij in een enveloppe past. Daarna gaat het snel. Hup op de post ermee. Hier in het atelier bekijk ik hoe groot de paperbag kan worden. Ook de uitvoering en t aantal vulvellen bestudeert de papier professor. Achter de naaimachine en Hup een unieke paperbag. Afhankelijk van de grote krijgt u de bag plat toestuurd of zoals bij de KUIFJE bag, in een doosje, kant en klaar voor gebruik.
Iets voor u, laat het weten en we helpen graag verder.
Kennis makings prijs 20 euro
De dansstudio van dit prijswinnende rotterdamse dansgezelschap gaat verhuizen uit een voormalig schoolgebouw naar een mooie nieuwe plek op katendrecht. Dan gaat het hele archief door je handen. Een grote stapel mooie A0 affiches werd ter herverwerking aangeboden aan ons kringloopbedrijf. Een deel verdwijnt in de pondjes papier. een deel verschijnt opnieuw als paperbag. Als kado of als buromedewerker oud papier op de nieuwe werkplek.

Connie Jansen danst en verhuist